Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Οι τέσσερις λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ20.04.2024 | 9:03 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 το πρωί η Ολυμπιακή Φλόγα διέρχεται την Καλαμπάκα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και τιμητικό γεγονός για το δήμο, ο οποίος συμμετέχει στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη. Η Ολυμπιακή Φλόγα, ερχόμενη από τα Τρίκαλα θα φτάσει στην Καλαμπάκα και η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 11:30 από την αρχή της οδού Τρικάλων (Ξενοδοχείο Διβάνη) και θα καταλήξει στην πλατεία Δημαρχείου έμπροσθεν του σιντριβανιού όπου θα γίνει η Τελετή Υποδοχής και το άναμμα του βωμού.  Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ολυμπιακής Επιτροπής τη Φλόγα και το Ολυμπιακό μήνυμα της Ειρήνης σε κεντρικά σημεία της πόλης θα μεταφέρουν οι:

-Βασίλειος Σακκάς, αθλητής στίβου, με επιτυχίες σε διασυλλογικούς αγώνες και κατακτήσεις πανελλήνιων νικών στα 400μ.

-Σπυρίδων Λιακόπουλος, γυμναστής, αθλητής ως ποδοσφαιριστής και ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων, συμμετείχε ως λαμπαδηδρόμος στις Ολυμπιάδες Αθήνας (2004), Τορίνο (2006) και Τόκιο (2020)

-Ευθύμης Ρετζιάς, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, με παρουσία στο NBA και χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 1995 και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα.

-Μίνα Καλκάνη, αθλήτρια της κολύμβησης με ατομικές και ομαδικές επιτυχίες σε κορυφαίες κατατάξεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Να σημειωθεί ότι, τα κριτήρια με τα οποία ο Δήμος Μετεώρων επέλεξε τους τέσσερις λαμπαδηδρόμους και τους συνοδούς αυτών, είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την συμμετοχή στην μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης