Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Οι βραβεύσεις του 3ου ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.08.2022 | 8:26 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Mε τεράστια επιτυχία στέφθηκε η φετινή διοργάνωση του 3ου ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP 2022 που πραγματοποιήθηκε το 5ήμερο 20-24 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις Foudas 14 και που διοργάνωσαν άρτια ο Σύλλογος Τάεκβοντο ΖΕΥΣ Τρικάλων και ο AC Vironas.
Πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν το ενδιαφέρον Camp, όπου δίδαξαν κορυφαίοι δάσκαλοι και είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο.
Οπότε ο πήχης μπαίνει ακόμη ψηλότερα από τους διοργανωτές για την επόμενη χρονιά.
Στο περιθώριο της διεξαγωγής του Camp είχαμε και ορισμένες βραβεύσεις που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές σε μερικούς από τους συμμετέχοντες αθλητές που πέτυχαν πρόσφατα σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο ή Πανευρωπαικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
1.ΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ος στους Πανευρωπαικους Νέων U21, που βραβεύτηκε από το γνωστό ιατρό κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο

2. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ :3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΑΡΓΥΡΟ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΏΝ ΚΑΙ 5Η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΑΝΔΡΏΝ, βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντίνο Μπάρδα

3. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: 3 ΧΆΛΚΙΝΑ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ 5η Θέση σε Πανευρωπαικούς, βραβεύτηκε από τον Ιρανό προπονητή Farzad Zolghadri που δίδαξε στο Camp

4. ΨΑΡΡΑΣ ΑΡΗΣ 3η θέση σε Πανευρωπαικους αγωνες, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος κ. Χρήστο Μανώλη

5. ΚΡΙΑΤΣΙΩΤΗ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ …3η θέση σε παγκόσμιο Νεανίδων

Τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος Χρήστο Μανώλη βράβευσαν οι διοργανωτές, εκ μέρους του ΖΕΥΣ Τρικάλων ο προπονητής Γιώργος Αυγέρος και εκ μέρος του AC Vironas ο Υπεύθυνος Κώστας Καπάνης.

‘Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4ο ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP 2023 που θα πραγματοποιηθεί τέτοια εποχή του χρόνου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης