Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης – Θεσσαλία 2019

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2019 | 12:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης – Θεσσαλία 2019, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 29 Ιουνίου 2019. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αποκτήσει ο επισκέπτης και κυρίως οι νέοι, συνολική εικόνα για τις προσφερόμενες ευκαιρίες και δυνατότητες στην εκπαίδευση και στη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων.

Παρέχεται δηλαδή η δυνατότητα σε μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη καθώς θα συναντήσουν, συγκεντρωμένους σε ένα χώρο, όλους τους φορείς εκπαίδευσης  και θα έχουν  την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους καθετί που αφορά τις σπουδές τους. Η είσοδος στο Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Με πολυάριθμη συμμετοχή εκπροσωπούνται και παρουσιάζουν προγράμματα κατάρτισης, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, περισσότερα από 100 Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το φεστιβάλ αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1500 επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέροςστις παρουσιάσεις, διαλέξεις και workshopsπου αφορούν στην επιλογή θεματικής ενότητας σπουδών, τις προϋποθέσεις και συνθήκες που ισχύουν για κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς και ζητήματα επαγγελματικής αποκατάστασης μετά τις σπουδές. Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο εντός των ημερών στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν μεγάλα δώρα σχετικά με τις σπουδές τους, όπως υποτροφίες και ηλεκτρονικές συσκευές (laptop – tablets – mobilephones). Για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο   http://www.leonardo-pco.gr/enroll/.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του Επιμελητηρίου Λάρισας, και χορηγός είναι η WIND. Φορέας διοργάνωσης είναι η LeonardoPCO.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το σύνολο των Εκθετών μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ, http://www.leonardo-pco.gr/1st-thessaly-edu-fest/.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης