Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Όλα έτοιμα στην Πύλη για τη νέα σχολική χρονιά

ΤΟΠΙΚΑ04.09.2019 | 3:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου χτυπά το πρώτο κουδούνι για τη φετινή Σχολική Χρονιά, και οι αρμόδιες υπηρεσίες σπεύδουν να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες εκκρεμότητες ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Στο Δήμο Πύλης, το συντονισμό των εργασιών έχει αναλάβει ο κ. Σωτήρης Αγγέλης, αντιδήμαρχος Παιδείας, ο οποίος ήδη έχει πλήρη εικόνα για κάθε σχολείο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, τα σχολεία είναι βαμμένα και καθαρά, ενώ το μόνο που μένει είναι η απεντόμωση ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τους μαθητές όταν θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους.

«Το καλοκαίρι, και παρά το γεγονός ότι μεσολάβησαν εκλογές, καταβάλλαμε προσπάθειες και καταφέραμε όλα τα σχολεία να είναι καθαρά και βαμμένα ώστε με τη νέα σχολική χρονιά να είναι όλα έτοιμα για μαθητές και  εκπαιδευτικούς στο βαθμό που ο δήμος μπορεί να παρέμβει. Φυσικά είμαστε σε συνεχή επαφή με τους διευθυντές των σχολείων και ότι προκύπτει προσπαθούμε άμεσα να το λύσουμε. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε βάρος και στην απεντόμωση ώστε με το πρώτο σχολικό κουδούνι, να παραδώσουμε έτοιμα σχολεία και να έχουμε μία σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα», τόνισε ο αντιδήμαρχος συμπληρώνοντας, «Δίνουμε μεγάλη σημασία στην κατάσταση των σχολικών κτιρίων της περιοχής μας. Αναλογιστείτε το έργο που επιτελούν και το γεγονός ότι φιλοξενούν παιδιά. Στόχος μας και χρέος μας είναι να προσφέρουμε τα μέγιστα για την ασφαλή τους φοίτηση αλλά και την ευχάριστη παραμονή τους στο σχολείο».

Μένει λοιπόν μόνο η έλευση των μαθητών, για να ξεκινήσει μία νέα σχολική χρονιά κι ένα ακόμη ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020