Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Όλα έτοιμα για τις εκλογές στους 4 Δήμους του νομού Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ08.06.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ελάχιστες ώρες μας χωρίζουν πριν σπεύσουμε στις κάλπες για την ανάδειξη των Ελλήνων ευρωβουλευτών. Ο κρατικός μηχανισμός και δη οι Δήμοι του νομού και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τρέχουν τις τελευταίες υποχρεώσεις, πριν ανοίξουν οι κάλπες το πρωί της Κυριακής.

Το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο κ. Σακκάς μετέβη στον χώρο του Ε ΚΑΠΗ, όπου η ομάδα των εκλογών του Δήμου εργάζεται από τις αρχές της εβδομάδας για την ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Ο υπεύθυνος κ. Απ. Καλούσιος ενημέρωσε τον κ. Σακκά για τα 130 εκλογικά τμήματα που λειτουργούν στον Δήμο Τρικκαίων, 1 των οποίων στις φυλακές και 9 για εκλογείς ορεινών χωριών, των Δήμων Πύλης και Μετεώρων.
Επίσης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την προεργασία που ήδη γίνεται στα διδακτήρια, όπου θα φιλοξενηθεί και η φετινή εκλογική διαδικασία.

Σε ετοιμότητα και οι τρεις υπόλοιποι Δήμοι

Στα Δημαρχεία των Μετεώρων, της Πύλης και της Φαρκαδόνας βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης και οι εκλογικοί σάκοι. Οι υπάλληλοι βρισκόταν χθες στις θέσεις τους για την διανομή των σάκων στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Κατά την πρώτη ημέρα της διανομής των σάκων μικρός αριθμός δικαστικών αντιπροσώπων προσήλθε για να παραλάβει το υλικό που θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή. Ο μεγαλύτερος όγκος αναμένεται για σήμερα το πρωί, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι.

Οι δήμοι του νομού ολοκλήρωσαν την διευθέτηση των χώρων που θα στηθούν τα 292 εκλογικά τμήματα για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Όλες οι ενέργειες ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο και το πρωί της Κυριακής από τις 7 έως τις 7 το απόγευμα αναμένεται η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης