Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Σε τοπικό επίπεδο μεταφέρεται η κρίση στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Όλοι εναντίον όλων με φόντο τις εκλογές

ΤΟΠΙΚΑ15.10.2018 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

«Οι ΑΝΕΛ δεν είναι Σαλβίνι» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επίθεση στο πρόσωπό του από μια σημαντική μερίδα υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ παρουσίασε plan B για το Σκοπιανό ενώ πρότεινε και τη δημιουργία βάσεων σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Ο υπουργός Άμυνας έκανε ειδική αναφορά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο λέγοντας ότι «ο κακομοίρης είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στο υπουργείο Άμυνας και του ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν και από τότε μου κάνει επίθεση».

Τη δική του απάντηση στα όσα τον κατηγόρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Παπαδόπουλο «φουκαρά» και τον κατηγόρησε ότι του είχε ζητήσει ρουσφέτια.

«Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι» είπε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον «Real».

«Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας… Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε ένα μπαράζ δηλώσεων τοπικών στελεχών, με το Χρόνη Αγορίτσα να μιλάει στο ραδιόφωνο της Λέσχης και να αναφέρει χαρακτηριστικά, «Ο κ. Παπαδόπουλος τα έχει ξανακάνει αυτά με τον κ. Καμμένο και προφανώς έχει κάποιο… μπάκακα. Αν ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να πατάξει τη διαπλοκή με το ΠΑΣΟΚ, ας το κάνει. Γιατί η αλήθεια είναι πως από εκεί προέρχεται ο κ. Παπαδόπουλος, τον έχει στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, και αν θέλει να ξαναγλύψει εκεί που φτύνει, ας το ξανακάνει, πρόβλημα του. Η σχέση Καμμένου-Τσίπρα είναι άριστη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης