Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

‘Ολο το μέλλον μπροστά του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ17.09.2019 | 1:12 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος αγωνίστηκε  στην main card του «Enfusion» απέναντι στον πολύπειρο Γερμανό κικμπόξερ Andrej Bruhl και στάθηκε εξαιρετικάΤο ματς πήγε στον έξτρα γύρο και εκεί οι κριτές το έδωσαν στην αντίπαλη γωνία.

Η γενικότερη παρουσία του Τρικαλινού Kick Boxer ήταν για μία ακόμη φορά θετικότατη, δείγμα του ότι βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλό επιπεδο.

Μετά την παρουσία του σε μία διοργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου όπως είναι το Enfusion, αναμένεται σύντομα να ανοίξουν και άλλες πόρτες για το Στέφανο, που θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγωνιζόμενος κάποια στιγμή στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

Ο ίδιος προέρχεται από ένα δύσκολο Καλοκαίρι, δίχως διακοπές, με σκληρή προετοιμασία και όπως γίνεται κατανοητή η ζωή του έχει αφοσιωθεί πλήρως στο Kick Boxing.

O Στέφανος έχει ένα επιπλέον κίνητρο στις αναμετρήσεις που δίνει καθώς θέλει να κάνει όλους τους Τρικαλινούς υπερήφανους ανταποδίδοντας έτσι τη συνεχή στήριξη που του παρέχουν.

Μάλιστα το επόμενο διάστημα πιθανώς να δώσει το παρόν σε κορυφαία διοργάνωση που θα προκαλέσει αίσθηση και μόνο η παρουσία του εκεί.

Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα κομμάτι της προετοιμασίας του δίπλα σε κορυφαίους αθλητές του πλανήτη.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια  ο  Στέφανος στέκεται αρωγός ο «μέντοράς» του ο Φώτης Γεωργόπουλος, βοηθώντας με κάθε τρόπο την προσπάθειά του.

Τέλος, ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, αλλά και  ο Φώτης Γεωργόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το μάνατζερ του Τρικαλινού πρωταθλητή Γιώργο Περγιάλη για το κλείσιμο του αγώνα με τον Andrej Bruhl.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης