Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ολοκληρώνει έργα σε χωριά ο Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ29.01.2024 | 4:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σειρά έργων ολοκληρώνεται ή ολοκληρώθηκε σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων, συνεχίζοντας παρεμβάσεις για τους κατοίκους της περιφέρειας του Δήμου. Πρόκειται για έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στην ασφάλειά τους, στη Φωτάδα, την Κάτω Ελάτη και τον Παλαιόπυργο.

Συγκεκριμένα, στη Φωτάδα ολοκληρώνονται πεζοδρόμια εντός του οικισμού, ενώ λίγο πιο μακριά, διαμορφώνεται πεζοδρόμιο από την Κ. Ελάτη προς το κοιμητήριο στον Μέλιγο. Και τα δύο αποσκοπούν στην ασφάλεια των πεζών, όπως επεσήμανε ο αντιδήμαρχος τομέα Β, Σάκης Σκρέκας.

Στον δε Παλαιόπυργο, τα έργα είναι τρία: ασφαλέστερα πεζοδρόμια σε σημεία του χωριού, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και διαμόρφωση της εκεί αυλής. Στον Παλαιόπυργο τα έργα επισκέφθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Γ. Καταβούτας και Αποστόλης Παππάς, μαζί με τον πρόεδρο του χωριού Νέστορα Παπαδημητρίου, παρόντος του προϊσταμένου του τμήματος Συντήρησης Υποδομών και Αυτεπιστασίας κ. Βαγγ. Τζίκα. Οι δύο αντιδήμαρχοι τόνισαν τη σημασία των έργων αυτών για κάθε τοπική κοινωνία και ειδικότερα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με έμφαση και στη νεολαία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης