Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.12.2023 | 4:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με δυο δράσεις ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους στη Βιβλιοθήκη.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο εκτύπωσης τρισδιάστατων στολιδιών με τον 3D εκτυπωτή της Βιβλιοθήκης. Τα παιδιά είδαν από κοντά τη διαδικασία εκτύπωσης τρισδιάστατων αντικειμένων και ενθουσιάστηκαν με τη «περίεργη» αυτή τεχνολογία! Στη συνέχεια, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα εκτυπωμένα στολίδια υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, ενώ πήραν κι από ένα στολίδι για να το κρεμάσουν στο δικό τους δέντρο.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο ρομποτικής με χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τους λάτρεις των ρομπότ. Τα παιδιά συνεργάστηκαν μεταξύ τους, έφτιαξαν έναν «τρελό» χιονάνθρωπο και τον προγραμμάτισαν να εκτελεί πλήθος χορευτικών εντολών!

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους και χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης