Δευτέρα 28.04.2025 | Εορτάζουν: Μάγνος, Μαγνής, Μάγνα,Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Πασχάλης, Πασχαλίνα, Λίνα, Λάμπρος, Λαμπρινή, Λαμπρίνα

Ολοκληρώθηκε η επιλογή για την Κοινωνική Δομή Ωδείων & Σχολών Χορού στον Δ. Τρικκαίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 25.10.2023 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των τρικαλινών μαθητών και μαθητριών που θα μετάσχουν το 2023-24 στην Κοινωνική Δομή Σχολών Χορού και Μουσικής. Μια ακόμη κοινωνική δράση του Δήμου Τρικκαίων και τρικαλινών ωδείων και σχολών χορού, που από κοινού στηρίζουν παιδιά από οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που έχουν τεθεί, δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές/τριες με οικονομικές δυσκολίες να ξεκινήσουν το μουσικό ή χορευτικό τους ταξίδι.

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί και φέτος τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών φορέων που με τη συνεργασία τους, παρέχουν δωρεάν φοίτηση, ανοίγοντας τους ορίζοντες της καλλιτεχνικής γνώσης.

Φέτος μετείχαν στη δράση και τη Δομή, οι:

1.ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.ΚΑΣΙΩΛΑ

2.ΩΔΕΙΟ ΚΟΛΟΒΑ

3.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

4.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

5.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

6.ΕΙΚΑΖΩ Ε.Ε.

7.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANS.ER TERPIS TRIKALA

8.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΑΓΔΑ ΣΚΡΕΚΑ

9.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

10.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TRIKALA DANS ACADEMY TDA

11.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΟΡΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΖΗΝ

12.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

13.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΑΘΛΟΙ

Υπενθυμίζεται ότι η κοινωνική δράση του Δήμου Τρικκαίων περικλείει και την Κοινωνική Δομή Φροντιστηρίων, σε συνεργασία πάντα με τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων στον Δήμο Τρικκαίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης