Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Μετεώρων»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ02.06.2024 | 9:08 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένας ακόμη κύκλος μαθημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής έφτασε στο τέλος του! Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, συνεργάτες της Βιβλιοθήκης μετέβαιναν κάθε εβδομάδα σε απομακρυσμένα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Μετεώρων, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε μαθητές, που δεν έχουν εύκολα πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, να εξοικειωθούν με τον κόσμο της ρομποτικής.

Μέσα από το πρόγραμμα οι μαθητές που διαμένουν σε ορεινά χωριά, εξοικειώθηκαν με βασικές έννοιες προγραμματισμού, ανέπτυξαν διαπροσωπικές ή κοινωνικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να αλληλοεπιδρούν αποτελεσματικά με άλλα μέλη μιας ομάδας και ενισχύθηκε η φαντασία και το πάθος τους για μάθηση.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία το Δημοτικό Σχολείο Αγιοφύλλου, Οξύνειας, Παναγίας, Διάβας, Βασιλικής και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ασπροκκλησιάς.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης