Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ομάδα ρομποτικής από το Κιλκίς στον Δήμο Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ17.05.2023 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ομάδα ακαδημίας ρομποτικής από το Κιλκίς υποδέχθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Η ακαδημία Microstudies Robotics, που εδρεύει στη μακεδονική πόλη, δραστηριοποιείται στην πληροφορική και τη ρομποτική, με ομάδες της να έχουν πάρει μέρος σε διαγωνισμούς, με διακρίσεις στην καινοτομία και τη μηχανική της ρομποτικής σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η επίσκεψη στον Δήμο Τρικκαίων μας « έγινε τυχαία, καθώς είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία», όπως τόνισαν οι προπονητές κ.κ. Γκόραν Μιχαήλοβιτς και Ελένη Καλαϊτζίδου, αφού «στόχος της ακαδημίας μας είναι, παράλληλα με την εκπαιδευτική και την αγωνιστική δράση της, να έρχεται σε επαφή με εταιρείες, φορείς και με άλλες σχολές για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών».

Στο Δημαρχείο Τρικκαίων ο κ. Παπαστεργίου αρχικώς παρουσίασε καινοτόμες δράσεις και εφαρμογές που υλοποιούνται στον Δήμο, με απτά αποτελέσματα.

Οι επισκέπτες/τριες στα Τρίκαλα επισκέφθηκαν και τον μύλο Ματσόπουλου, ενώ συναντήθηκαν και με την τρικαλινή ομάδα Robotexperts, ανταλλάσσοντας γνώσεις και εμπειρίες, ενώ της ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αφού θα πάρουν μέρος τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, στο Μαρόκο. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα Μετέωρα.

Η ακαδημία Microstudies Robotics  «ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τους συνεργάτες του στο Δήμο Τρικκαίων για τη θερμή υποδοχή τους στους μαθητές και τους γονείς της ακαδημίας μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης