Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Ομαλή η κάλυψη των παιδιών στην Παιδιατρική

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2018 | 12:11 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Αίσθηση και προβληματισμό για την κάλυψη των παιδιών του νομού Καρδίτσας έχει προκαλέσει η διακοπή λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου του όμορου νομού.

Από την άλλη, ανάλογο προβληματισμό έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι τα περιστατικά έρχονται πλέον στο Νοσοκομείο Τρικάλων που σημαίνει αυξημένο αριθμό ασθενών. Ωστόσο, από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων, σπεύδουν να απαντήσουν στους προβληματισμούς αυτούς ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σε τοπικό επίπεδο.

Πάντως αξίζει  να σημειωθεί ότι έχει ληφθεί απόφαση για την πρόσληψη δύο επιμελητών παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, ώστε να ανοίξει και πάλι η κλινική και να αποκατασταθεί το όποιο πρόβλημα έχει προκύψει. Βέβαια, κατανοούμε όλοι το πόσο επικίνδυνη είναι η μη λειτουργία της κλινικής για έναν ολόκληρο νομό πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τα παιδιά να αυξάνουν στα χωριά λόγω διακοπών. Αν η απόσταση από το Νοσοκομείο Καρδίτσας για κάποια χωριά της περιοχής είναι μεγάλη, φανταστείτε από το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Όπως και να έχει, σε τοπικό επίπεδο, ο διοικητής κ. Παρθένης, με βάση το γράφημα που δημοσιοποίησε χθες, δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα σε ότι αφορά την κάλυψη των παιδιών, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης