Τετάρτη 06.12.2023 | Εορτάζουν: Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ

Όμορφη πασχαλινή γιορτή στο Δ΄ ΚΑΠΗ του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ12.04.2023 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ομορφη γιορτή για το Πάσχα ετοίμασαν και παρουσίασαν τα μέλη του Δ ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων. Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών του ΚΑΠΗ, αλλά, το σημαντικό ήταν ότι παρέστησαν και μαθητές/τριες του παρακείμενου 6ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων, τα οποία τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου και άλλα πασχαλινά τραγούδια.

Η χορωδία και το χορευτικό του ΚΑΠΗ μετέφερε τα μέλη και τους/τις παριστάμενους/ες σε πασχαλινό κλίμα. Ποιήματα, ευχές, λουλούδια, πλούσια εδέσματα, δωράκια για  τα παιδιά και δωράκια για τους μεγάλους, συνέθεσαν μια όμορφη πασχαλινή ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς ευχαρίστησε τους υπεύθυνους και τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη γιορτή, με τη συνεργασία του αρμόδιου τμήματος Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, ενώ σημείωσε, πόσο σημαντικό είναι η νέα αυτή αρχή που υλοποιείται σε όλα τα ΚΑΠΗ με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, ενώ παρέστη και η πρ. αντιδήμαρχος Νίτσα Καταβούτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης