Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Όμορφη βραδιά στην κοπή πίτας του Γ΄ΚΑΠΗ Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ31.01.2020 | 5:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ομορφη βραδιά στην εκδήλωση κοπής πίτας του Γ’ παραρτήματος ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων στο κέντρο εκδηλώσεων «ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ».

Χαιρετισμό απεύθυναν η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, η περιφερειακή σύμβουλος κα Νάτσινα Δήμητρα, ο προϊστάμενος κ. Κώστας Μπέλλος ο χορωδιακός του ΚΑΠΗ κ. Νταλάσης Πολυχρόνης και το μέλος της συντονιστικής επιτροπής κ. Βασίλης Μπιλιάλης. Η κ. Κοτρώνη στον χαιρετισμό της ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των μεγαλύτερης ηλικίας συμπολιτών της τρίτης ηλικίας, συμβάλλοντας στην κοινωνική συνεργασία. Ευχαρίστησε, τέλος, το προσωπικό του ΚΑΠΗ και του «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις υπηρεσίες τους στα μέλη του ΚΑΠΗ, τη συντονιστική επιτροπή καθώς και τις εθελόντριες του ΕΕΣ για την πολύτιμη προσφορά τους. Τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά με φαγητό και χορό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ