Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Ομοσπονδία ΕΒΕ: Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων

ΤΟΠΙΚΑ12.11.2020 | 6:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και με τη συμβολή της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, θα προβούν άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις μέλη τους, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις με προσωπικό 1-49 άτομα, έτους 2019.

Στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους και κατέβαλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24) για τους εργαζομένους και δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα κατάρτισης, στο οποίο θα συμμετάσχουν.

Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού τους.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι 40 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας, οι δε εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα (5x 40 = 200€).

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.  Όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στους προέδρους των σωματείων δύναμης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, Απόλλωνος 8-10 και στο τηλέφωνο 2431028465.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης