Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Ορχηστρικές Περιπλανήσεις – Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο» με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.06.2024 | 11:08 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων, φέτος γιορτάζει το κλείσιμο της 10ης περιόδου λειτουργίας της με συναυλίες σε τρεις πόλεις του Νομού Τρικάλων, στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα και στην Πύλη.
Τρίτη 25 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».
Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης
Παρασκευή 28 Ιουνίου στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας
Το πρόγραμμα, με μαέστρο τον Στέφανο Σεκέρογλου, περιλαμβάνει έργα σπουδαίων συνθετών επηρεασμένα από μουσικές παραδόσεις από διάφορες περιοχές του κόσμου. Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και τον Δήμο Πύλης.
Είσοδος: ελεύθερη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Τρικάλων ορχήστρα συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από τον Σύλλογο Φίλοι της Μουσικής Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων. Αποτελείται από μουσικούς ηλικίας από 11 έως 24 ετών και δραστηριοποιείται σε όλες τις εκφάνσεις της μουσικής. Ανάμεσα στους στόχους της είναι η διάπλαση των μουσικών ικανοτήτων των μελών, η ανάπτυξη του πνεύματος ομαδικής συνεργασίας, η προετοιμασία των μελών για επαγγελματική σταδιοδρομία σε ορχηστρικά σύνολα και η καλλιέργεια και διάδοση της ορχηστρικής μουσικής.
Η ΣΟΝΤ έχει δώσει συναυλίες εντός και εκτός της περιοχής των Τρικάλων, έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους μονωδούς, μουσικούς και αρχιμουσικούς όπως οι Δημήτρης Καβράκος, Δημήτρης Σέμψης, Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, Λεωνίδας Καβάκος και με οργανισμούς όπως η ΚΟΑ, η ΕΛΣ και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αθηνών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης