Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Ορεινές ευχαριστίες σε Αγοραστό – Μιχαλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.11.2022 | 8:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, εκφράζει μέσα από σχετικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλικίου Αλέξανδρος Κίτσος για τις παρεμβάσεις που γίνονται στην κοινότητα, βελτιώνοντας την πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών στο χωριό.

Στο μήνυμα αναφέρει: «Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για τα έργα που έγιναν στην κοινότητα Χαλικίου το τελευταίο δεκαήμερο. Συγκεκριμένα τσιμεντοστρώσεις εντός του οικισμού της κοινότητας αλλά και περιφερειακά αυτής διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών στο όμορφο ορεινό μας χωριό. Η βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεχής και είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής μας δίνοντας άμεσες λύσεις με τις παρεμβάσεις τους».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης