Σάββατο 18.01.2020 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Οργή Αιβάζογλου για τις προσφυγές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ15.07.2019 | 10:42 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε στην ΠΑΕ Τρίκαλα ότι επτά ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα κατέθεσαν προσφυγές ζητώντας όλο το ποσό των συμβολαίων τους

O λόγος για τους:

 1. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΪΡΗΣ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  2. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  3. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  4. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΠΑΝΟΥ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  5. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΛΠΑΣ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  6. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ
  7. ΠΟΔ/ΣΤΗΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΝΤΡΟΝΙΚ (DANID ANDRONIC) κατά ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ

Το παραπάνω γεγονός εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Αιβάζογλου, καθώς από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι ο ίδιος δε γνώριζε τίποτα για αυτή την εξέλιξη. Αντιθέτως τονίζουν ότι υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθεια διακανονισμού των οφειλών με τους παίκτες που επέλεξαν μαζικά να ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης ζητώντας όλα τα χρήματα που τους οφείλονται.

Επίσης ο μεγαλομέτοχος του Α.Ο Τρίκαλα έχει παράπονο και από χειρισμούς συνεργατών του επί του θέματος, καθώς προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι ο ίδιος δεν είχε λεπτομερή ενημέρωση.

Ο ίδιος και το νομικό του επιτελείο θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να έρθουν σε συμφωνία με τους παραπάνω παίκτες προκειμένου οι τελευταίοι να αποσύρουν τις προσφυγές και να τελειώσει το θέμα, που η αλήθεια είναι ότι  κάνει κακό στην ομάδα, ειδικά την παρούσα χρονική στιγμή.

‘Οπως και να έχει, φαίνεται ότι θέμα θα διευθετηθεί άμεσα και δε θα υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση.

 

«Τελειώνει» το θέμα τη Δευτέρα

 

Το θέμα αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές συζητήσεις, ωστόσο, με συντονισμένες κινήσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Αιβάζογλου και ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήρθαν σε συμφωνία αργά το βράδυ της Παρασκευής με τους ποδοσφαιριστές στους οφείλονται χρήματα.

‘Ετσι οι εν λόγω παίκτες αναμένεται το επόμενο διάστημα να αποσύρουν τις προσφυγές, αφού έχουν λάβει τις εγγυήσεις ότι μέχρι τη Δευτέρα θα τους καταβληθούν χρήματα και θα γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί προκειμένου το θέμα να τελειώσει.

Και όπως όλα δείχνουν υπήρξε τελικά αρκετός ντόρος για το τίποτα…

 

To παλεύει για ολική δικαίωση ο Ηρακλής

 

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για ολική και έμπρακτη δικαίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας για τον άδικο υποβιβασμό του 2011, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ο “original” ΑΦΜ της ΠΑΕ Ηρακλής και να προωθηθούν εξελίξεις μέσω αυτής της διαδικασίας.

Σαφέστατα, αν υπάρξει ουσιαστική προώθηση αυτού του θέματος μέσω της δικαστικής οδού, θα απαιτηθεί θεσμική παρέμβαση των αρμοδίων αρχών για αποκατάσταση του Ημίθεου και – όπως έχει τονίσει ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη, Φώτης Θέος – ο… μηδενισμός του… κοντέρ στη φορολογική ταυτότητα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας αποτελεί προαπαιτούμενο, ώστε να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση και αίσθηση πραγματικής δικαίωσης, όσο αυτή μπορεί να επέλθει, από τη στιγμή, που το κακό για τον Ηρακλή έχει προ πολλού συμβεί…

Πάντως οι επιτελείς του Γ.Σ. επιμένουν να «τρέχουν» το συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο, αυτές τις μέρες αναμένουν εξελίξεις.

Αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό πεδίο δράσης, το οποίο δεν σκοπεύουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτο, σημειώνοντας ότι θα τραβήξουν αυτήν την υπόθεση «όσο παίρνει», λόγω του ότι το δίκαιο (μετά και τις πρόσφατες απαλλακτικές αποφάσεις των δικαστηρίων) είναι – και σε νομικό, πλέον, επίπεδο – με το μέρος του Ημίθεου.

 

 

Περίεργες διεργασίες στη Δόξα Δράμας

 

Η πληροφορία ήρθε πρόσφατα και συνοδεύονταν από έντονο… αγέρα σιγουριάς για την εγκυρότητά της.

Διαβάστε το παρασκήνιο για τη Δόξα, όπως το παρουσιάζει το SportDrama:

«Τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκαν τα μέρη μας τρεις, συνεργάτες μεταξύ τους.

Ήρθαν από τη Θεσσαλία. Εκεί ο ένας ήταν πρόεδρος μέχρι πρότινος στην ομάδα που είχε, ο άλλος τεχνικός διευθυντής (μέχρι πρόσφατα ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής) και ο τρίτος είχε το επικοινωνιακό κομμάτι.

Οι τρεις φυσικά δεν είναι μόνοι τους, έχουν και άλλους τόσους από πίσω, από αυτούς που δεν φαίνονται εύκολα. Είναι όμως πολύ, πάρα πολύ, γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Σε ένα παράλληλο σενάριο, έχει δρομολογηθεί ο προπονητής που πιθανώς να εμφανιστεί άμεσα. Και εδώ υπάρχει η ανάλογη …στήριξη.

Όταν λοιπόν ζητήθηκε από την πηγή της πληροφορίας να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης, αν υπάρχει φως στο τούνελ για την ομάδα, η απάντηση ξεχείλιζε από απογοήτευση…

«Ποιο φως;;; Νύχτα βαθιά!!!»

Μήπως κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει για το τι γίνεται ή να περιμένουμε τις εξελίξεις που μας προαναγγέλλουν από διάφορες μεριές;;;»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop