Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ορίστηκαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των 292 εκλογικών τμημάτων

ΤΟΠΙΚΑ31.05.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το βλέμμα στραμμένο στην άρτια διεξαγωγή των ευρωεκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής βρίσκονται οι εμπλεκόμενες δημόσιες Υπηρεσίες.

Προχθές ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον ορισμό των δικαστικών αντιπροσώπων μετά την ηλεκτρονική κλήρωση που διεξήχθη από τον Άρειο Πάγο.

Για τα τμήματα των Τρικάλων ορίστηκαν 292 δικαστικοί αντιπρόσωποι, καθώς και αριθμός αναπληρωματικών μελών τους.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μέχρι και το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 6 το απόγευμα θα παραλάβουν το διορισμό τους ενώ στην συνέχεια την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο προ των εκλογών θα σπεύσουν στους Δήμους του νομού, όπου θα εκτελέσουν τα καθήκοντα, για την παραλαβή των εκλογικών σάκων και του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή των ευρωεκλογών.

Ήδη οι εργασίες τόσο σε Δήμους του νομού, όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι εντατικές για τις εκλογές. Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζεται η αποστολή των ψηφοδελτίων.

Ο μεγαλύτερος όγκος των ψηφοδελτίων έχει αποσταλεί ενώ αναμένονται ακόμη από κάποια μικρά κόμματα. Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως και την ερχόμενη Δευτέρα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης του εκλογικού υλικού στους εκλογικούς σάκους, προκειμένου αυτοί να είναι έτοιμοι έως την Πέμπτη το μεσημέρι για να παραληφθούν από τις Υπηρεσίες των τεσσάρων Δήμων του νομού.

Εντωμεταξύ από τις αστυνομικές Αρχές του νομού συνεχίζεται η επίδοση των ειδοποιητηρίων που κληρώθηκαν να μετέχουν στις εφορευτικές επιτροπές. Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης