Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Οριστική συμφωνία με Σαμολαδά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.06.2021 | 12:24 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΕΡΕΥΝΑΣ» το πρωί της Δευτέρας υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου και το γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά, προκειμένου ο τελευταίος να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο και τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η συμφωνία ήταν διαφαινόμενη εδώ και ημέρες, ωστόσο υπήρχαν 1-2 μικρολεπτομέρειες προκειμένου να διευθετηθούν και έτσι οι δύο πλευρές να τα βρουν, καθώς ούτως ή άλλως υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα, όσον αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιά.
Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη σερί σεζόν του Σαμολαδά στον Α.Ο Τρίκαλα.

Προχωράνε οι επαφές με προπονητές

‘Οσον αφορά το μείζον θέμα του νέου τεχνικού ο Νίκος Σαμολαδάς έχει σημειώσει στην ατζέντα του τουλάχιστον τέσσερα ονόματα , με εκείνο του Τίμου Καβακά να βρίσκεται πλέον ψηλά ψηλά στη λίστα, καθώς για την έλευση του Σάκη Θεοδοσιάδη δε φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος από πολλές απόψεις.
Γράψαμε και το όνομα του Νίκου Νεντίδη, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλες δύο καλές περιπτώσεις.
Πάντως, το πιθανότερο είναι ότι ο νέος τεχνικός δε θα ανακοινωθεί άμεσα, καθώς η διοίκηση δε θα βιαστεί προκειμένου να καταλήξει στον καταλληλότερο για τη θέση.

Με υψηλότερο μπάτζετ τη νέα σεζόν

Μία ακόμη σημαντική είδηση που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι ότι απόφαση του προέδρου Ηλία Αιβάζογλου αποτελεί η αύξηση του μπάτζετ όσον αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι κυανέρυθροι φέτος επέλεξαν να πάνε με ένα χαμηλό και νεανικό μπάτζετ, ωστόσο, ακόμη και έτσι κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.
Επομένως τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα για τη νέα αγωνιστική σεζόν , καθώς η αύξηση του μπάτζετ θα σημάνει και την έλευση πιο ποιοτικών παικτών και παράλληλα θα ανέβει και ο πήχης, όσον αφορά τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης