Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Ορκίστηκε ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ18.01.2020 | 12:24 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης της 5Ης Υγειονομικής  Περιφέρειας  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η Ορκομωσία και Ανάληψη Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου  Τρικάλων κ. Κωνσταντίνου Γρηγορίου. Μαζί με την ορκωμοσία του κ. Γρηγορίου, έγινε και αυτή των νέων Διοικητών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ιωάννη  Ντόκου, , του Γ.Ν. Άμφισσας κ. Χαριλάου Γεωργίου και του Γ.Ν. Καρπενησίου κ. Δημητρίου Καρατσίκη.

Σε μια συγκυρία βέβαια ιδιαίτερα δύσκολη, και με σωρευμένα προβλήματα που περιμένουν λύσεις και διεξόδους. Ο κ. Γρηγορίου, προέρχεται από μια σημαντική επαγγελματική πορεία στο χώρο της δημόσιας υγείας και διοίκησης αφού επί χρόνια υπηρετούσε ως διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Έχει λοιπόν πλήρη εικόνα αλλά και την εμπειρία της λειτουργίας ενός Νοσοκομείου.

Γεγονός πραγματικά σημαντικό μιας και από Δευτέρα τον περιμένει τόσο ο μεγάλος όγκος εργασίας, όσο και ζητήματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων που περίμεναν την ανάληψη καθηκόντων για να λυθούν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ