Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ορκωμοσία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τίτλοι τέλους στην φοιτητική ζωή των φοιτητών της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων και της Σχολής Διαιτολογίας – Διατροφολογίας μετά την ορκωμοσία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η ορκωμοσία τελέστηκε το μεσημέρι Τετάρτης στο αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ, σε μια άκρως συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς η σχολή έρχεται αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα μετά το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά την τελετή ο πρόεδρος της ΣΕΦΑΑ καθηγητής κ. Νικόλαος Δικελίδης μίλησε για το έργο του και την προσφορά της Σχολής και στα πολύτιμα εφόδια που δίνει στους φοιτητές. Ταυτόχρονα στάθηκε στην ιδιαίτερη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών των φοιτητών, απευθύνοντας συγχαρητήρια στους ίδιους και στους γονείς για τα όσα προσέφεραν στα παιδιά τους. O κ. Διγγελιδης στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΕΦΑΑ μετά το σαρωτικό πέρασμα του Ντάνιελ, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων.

Στον δικό του χαιρετισμό ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Σπυρίδων Καραμάνος συνεχάρη φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον που στήριξαν τις προσπάθειές τους.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων των πτυχιούχων καθώς επίσης και φορέων του νομού που συνόδευσαν με τις ευχές τους, τους νέους πλέον επιστήμονες.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης