Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ορθοπεταλιές στα Τρίκαλα για τα ποδήλατα και το περιβάλλον

ΤΟΠΙΚΑ06.06.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Και το 2024 οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων για μια όμορφη ποδηλατάδα. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Δήμος Τρικκαίων διοργάνωσε τη θερινή ποδηλατάδα.

Νέοι και νέες, οικογένειες, τρικαλινοί και τρικαλινές όλων των ηλικιών μετείχαν σε μια όμορφη ποδηλατάδα, στα νότια της πόλης, δίπλα από τον Ληθαίο ποταμό. Ειδυλλιακή διαδρομή, που δίνει δυνατότητα για βόλτα δίπλα από τη φύση, για εξάσκηση, ένα χαλαρό απόγευμα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς έδωσε το σύνθημα και όλοι/ες ξεχύθηκαν στους δρόμους, με την παρουσία του αντιδημάρχου Μιχάλη Λάππα, της εντεταλμένης συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων Εφης Λεβέντη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων. η δε διαδρομή ολοκληρώθηκε με τη φροντίδα και την προστασία της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων και του τμήματος Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων.
Από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πίσω σε αυτή, σε μια απόσταση 12,6 χλμ. στα νότια της πόλης, οι ποδηλάτες/ισσες απόλαυσαν τα θετικά του πλέον ήπιου, γρήγορου και αγαπητού για κάθε τρικαλινό μέσου μεταφοράς: του ποδηλάτου, που είναι το σήμα κατατεθέν των Τρικάλων. Η διαδρομή διέσχισε και τμήμα των νέων ποδηλατοδρόμων, που ολοκληρώνονται σταδιακά, προσφέροντας ασφαλέστερες μετακινήσεις.
Στο τέλος της ποδηλατοβόλτας έγιναν κληρώσεις ποδήλατου και δώρων.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης