Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Όταν η κοροϊδία πάει… κολυμβητήριο

ΤΟΠΙΚΑ13.09.2019 | 5:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για μια ακόμη φορά ζούμε το παράλογο της λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Ανοίγει… κλείνει και πάλι κλείνει. Ούτε το «γεφύρι της Άρτας» να ήταν.

Μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του ,που παρουσιάστηκε από τη Δημοτική Αρχή ως το «εμβληματικό» έργο (και στοίχισε αρκετές χιλιάδες Ευρώ στον Τρικαλινό λαό) το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό από τις 31 Ιουλίου. Ως αιτία παρουσιάστηκε η ανάγκη  ολοκλήρωσης κάποιων εργασιών που «απέμειναν» από την προηγούμενη παρέμβαση. Όμως 41 μέρες μετά το κλείσιμό του, μόλις χθες… παρουσιάστηκε συνεργείο στο χώρο.

Επομένως το ερώτημα είναι: γιατί τόσο  διάστημα το κολυμβητήριο έμεινε κλειστό,τη στιγμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από αρκετές κατηγορίες πολιτών, συλλόγων,σωματείων( που τόσο πολύ τους ήταν απαραίτητο, ειδικά το διάστημα του καλοκαιριού).Ας μας δώσει μια  σοβαρή απάντηση η Δημοτική Αρχή και βεβαίως ας δεσμευτεί για την ημερομηνία επανέναρξης του κολυμβητηρίου.

Φαίνεται ότι το έχει «χούι» η Δημοτική Αρχή  του κ. Παπαστεργίου στο όνομα της μελλοντικής παρέμβασης να νεκρώνει τα πάντα. Έτσι έγινε και με την πισίνα του Αη- Γιώργη,η οποία στην προοπτική να ανακατασκευαστεί παραμένει κλειστή  εδώ και πέντε  χρόνια.

Καλή η επικοινωνιακή ικανότητα του κ. Δημάρχου και του επιτελείου του ,αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης