" /> Όταν το σχολείο έχει φαντασία, χαρά, δράση! - Η ΕΡΕΥΝΑ
Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Όταν το σχολείο έχει φαντασία, χαρά, δράση!

ΤΟΠΙΚΑ13.06.2018 | 9:15 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια ιδέα που λάτρεψαν όλοι οι μαθητές, που υπηρέτησαν και φέτος με ιδιαίτερη φροντίδα οι εκπαιδευτικοί, που περιμένουμε και του χρόνου όλοι οι πολίτες να ξαναζήσουμε σε κάθε πόλη του νομού Τρικάλων. Ο λόγος για το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που έδωσε το δικό του τόνο στην πόλη μας κλείνοντας έναν κύκλο τεσσάρων διοργανώσεων, μία για κάθε δήμο, και που ελπίζουμε ότι θα γίνει ένας θεσμός για την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Σε Κεντρική Πλατεία, Μύλο Ματσόπουλο αλλά και Μουσείο Τσιτσάνη, τα σχολεία μέσα από τις συμμετοχές τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τους μαθητές να πρωταγωνιστούν σε εικαστικές, μουσικοθεατρικές δημιουργίες, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης αλλά και χαράς και θετικής στάσης.  Από τις χθεσινές εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων. Ο κ. Μπουλούμπασης  έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς συναδέλφους του, τονίζοντας ότι μέλημα όλων είναι τα παιδιά να έχουν ερεθίσματα, κίνητρα, αλλά και να μάθουν να δημιουργούν ομαδικά.

Εντυπωσιασμένοι από τις εκδηλώσεις και ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Άκης Αναστασίου, μιας και οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα των δήμων.

Κλείνει κάπως έτσι η σχολική χρονιά, με ρυθμό και χρώμα, με τα παιδιά να μας εύχονται με τον καλύτερο τρόπο, καλό καλοκαίρι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης