Κυριακή 16.12.2018 | Εορτάζουν: Θεοφανώ, Μόδεστος, Ααρών, Αβραάμ, Αβραμία, Αδάμ, Αδαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Διαμαντής, Αδαμαντία, Αμάντα, Άντα, Διαμαντούλα, Διαμάντω, Ρουμπίνη, Εύα Δαβίδ, Δαυίδ, Δαν, Δανάη, Δεβόρα, Δεβώρα, Δεββώρα, Ντέμπορα, Ντέπυ, Εσθήρ, Μελχισεδέχ, Μελχής, Νώε, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Μπέκυ, Ρούμπεν, Ρουμπίνη, Ρουμπίνι, Ρουμπίνα, Σάρα, Σάρρα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη
niavis

Ουρές απορριμματοφόρων στον ΧΥΤΑ Φυλής

ΕΛΛΑΔΑ20.06.2018 | 3:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνωστισμός από απορριμματοφόρα που προσπαθούν να αδειάσουν τα απορρίμματα, έχει προκληθεί έξω από τον ΧΥΤΑ Φυλής, σήμερα Τετάρτη, τη στιγμή που ο «εφιάλτης» των σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας συνεχίζεται για ακόμα μια, την 9η κατά σειρά, μέρα.

Σύμφωνα με το in.gr, ο ΧΥΤΑ της Φυλής υπολειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα λόγω ρήγματος που προκλήθηκε στο νέο κύτταρο για την επέκταση του.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο φορέας διαχείρισης του ΧΥΤΑ η λειτουργία του αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη, ενώ εν μέρει έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί.

Σήμερα, Τετάρτη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε οχήματα να περιμένουν σε ουρές χιλιομέτρων, το ένα πίσω από το άλλο, για να αδειάσουν τα σκουπίδια στη χωματερή.

Παρ’ όλα αυτά οι δρόμοι της Αθήνας πνίγονται από τα σκουπίδια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop