Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ούτε…μισός ενδιαφερόμενος να αναλάβει τον ΑΟ Τρίκαλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.06.2024 | 1:24 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό, ότι δηλαδή ουδείς έχει εκφράσει επίσημα όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον του για να εμπλακεί διοικητικά με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Και μπορεί δεξιά και αριστερά να ακούγονται καθημερινά διάφορα ονόματα Τρικαλινών και όχι μόνο επιχειρηματιών , αλλά στο διά ταύτα δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον.

Βέβαια, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις παραίτησης από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, αλλά και τη δέσμευση Παρδάλη ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα μπορεί να αποκτήσει και τον Ερασιτέχνη , ίσως το επόμενο διάστημα να προκύψουν κάποιες εξελίξεις.

Και στην ανοιχτή γενική συνέλευση της Δευτέρας 3/6 εάν όντως υπάρχει ενδιαφερόμενος, προφανώς και θα είναι εκεί να εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Θα πρέπει πάντως γενικώς να προβληματίσει το ότι μία ομάδα “μαγαζί γωνία” όπως συνηθίζουμε εδώ και χρόνια να αποκαλούμε τον ΑΟ Τρίκαλα, έχει περιέλθει σε μία τέτοια φάση απαξίωσης, που ουδείς ενδιαφέρεται να την αναλάβει και να την οδηγήσει εκεί που πρέπει.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης