Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Π. Δριτσέλη: Ο αγώνας για ένα αύριο πιο δίκαιο συνεχίζεται

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.06.2024 | 4:11 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δήλωση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έκανε η Τρικαλινή υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτα Δριτσέλη.

Σε αυτή αναφέρει:

Ο αγώνας αυτών των ευρωπαϊκών εκλογών ήταν δύσκολος για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος έδωσε μια μάχη σε ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον. Η αποχή και συνολικά το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών πρέπει να προβληματίσει το πολιτικό σύστημα κι όλους μας.

Οι πολίτες δεν συμμετείχαν ενώ η κοινωνική δυσαρέσκεια σε πολλές περιπτώσεις κατευθύνθηκε προς τον ακροδεξιό λαϊκισμό. Από σήμερα, θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα και να δώσουμε την μάχη ενάντια στην ακρίβεια και στην αδικία με ακόμα πιο ξεκάθαρα επιχειρήματα.

Σε ότι με αφορά, δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας από τα Τρίκαλα που για ακόμα μια φορά με τίμησαν και με κατέταξαν πρώτη στο Νομό. Επίσης, τους χιλιάδες ακόμα πολίτες σε όλη την Ελλάδα που με ψήφισαν. Θα συνεχίσω να μάχομαι για την πρόοδο της Θεσσαλίας, των Τρικάλων και την επαναφορά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του προοδευτικού κόσμου στη διακυβέρνηση του τόπου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης