Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Π.Ε. Τρικάλων: Δύο νέα έργα από την Περιφέρεια

ΤΟΠΙΚΑ17.07.2018 | 5:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 264.337,28 ξεκινούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των έργων. Τα έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας με σχέδιο και προγραμματισμό και πυξίδα μας τον άνθρωπο».

Το πρώτο έργο «Προμήθεια σωλήνων αποκατάστασης επιφανειακού δικτύου άρδευσης Ν. Τρικάλων 2018», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά στην προμήθεια σωλήνων επιφανειακών και υπόγειων δικτύων διαφόρων διαμέτρων καθώς και λοιπόν υλικών άρδευσης για την εξυπηρέτηση αρδευτικών αναγκών σε περιοχές της πεδινής ζώνης του νομού Τρικάλων, καθώς επίσης για τη μεταφορά νερού για τις ανάγκες κτηνοτροφικών μονάδων στην ημιορεινή ζώνη του νομού.

Το δεύτερο έργο «Κατασκευή επέκταση συμπληρωματικά έργα λιμνοδεξαμενών. προϋπολογισμού 64.337,28, αφορά στην κατασκευή μικρών λιμνοδεξαμενών, για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και συμπληρωματικά έργα σε υπάρχουσες λιμνοδεξαμενές που αφορούν την επέκταση και στεγανοποίηση αυτών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης