Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Π.Ε. Τρικάλων: Σε εξέλιξη οδικά έργα

ΤΟΠΙΚΑ19.10.2018 | 3:25 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στον τομέα οδικών έργων είναι έντονες και συνεχίζουν να υλοποιούνται με αμείωτους ρυθμούς.

Στόχος όλων αυτών των παρεμβάσεων είναι η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα προσφέρουν ασφαλείς μετακινήσεις στους πολίτες και θα λύνουν προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στο οδικό κύκλωμα, είτε αυτό λέγεται περιφερειακό, είτε εθνικό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται τα έργα που βρέθηκαν σε εξέλιξη και αφορούν τις διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της, στον νομό στον τομέα της οδικής ασφάλειας, προχωρά σε εργασίες διαγράμμισης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, όπου έχει υποστεί φθορές από την χρήση και τα καιρικά φαινόμενα.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται στην Εθνική οδό Τρικάλων – Άρτης και θα ακολουθήσει η εθνική οδός Τρικάλων – Καρδίτσης καθώς και επαρχιακές οδοί της Π.Ε. Τρικάλων. Δεδομένου ότι μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο και θα ακολουθήσουν συνθήκες περιορισμένης ορατότητας η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη για την οδήγηση.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εποπτεύονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των εν λόγω εργασιών που θα προσφέρουν ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς.

«Οι δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον νομό μας υλοποιούνται και, όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικά για την χώρα μας και κατ’επέκταση για την αυτοδιοίκηση, το κύριο μέλημά μας είναι η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».

Τα οδικά έργα αναμένεται να συνεχιστούν σύμφωνα και με το πλάνο που έχει υλοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης