Τρίτη 25.01.2022 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα: «Να καθαρίσουν τα πρωταθλήματα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ26.09.2019 | 12:11 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στην αντεπίθεση περνάει και πάλι ο Α.Ο Τρίκαλα ζητώντας από τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα για ομάδες που όπως τονίζει η ανακοίνωση προσπαθούν με παράνομες μεθοδεύσεις να αγωνιστούν στη Σούπερλιγκ 2

Παράλληλα καλούν τους Τρικαλινούς φιλάθλους, τους πολιτικούς και όλους τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα αυτό να ασκήσουν τη θεμιτή πίεση, προκειμένου να υπάρξει σε όλα νομιμότητα.

Η ανακοίνωση:

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης μας αποκαλύφθηκαν οι παράνομες και αθέμιτες μεθοδεύσεις διαφόρων παραγόντων που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή στην SL2, ομάδων που παρανομούν χωρίς καμία αιδώ, εξαπατώντας τις ποδοσφαιρικές Αρχές και ομάδων που χρωστούν σε όποιον μιλά ελληνικά και κινδυνεύουν με -27.
Φαίνεται ότι η πίτα των τηλεοπτικών, παρά την αναμενόμενη περικοπή, αποτελεί επαρκέστατο κίνητρο για την άμβλυνση των ηθικών φραγμών.
Η ομάδα μας επιμένει στον δρόμο της νομιμότητας, της κάθαρσης, της ισονομίας και του υγιούς ανταγωνισμού και ζητά από τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν το αυτονόητο.
Να καθαρίσουν τα πρωταθλήματα από τους παράνομους, τους κίβδηλους και τους τσαμπατζήδες.
ΤΩΡΑ και όχι κάποτε στο μέλλον, σύμφωνα και με τις διακηρύξεις του κ. Υφυπουργού Αυγενάκη και των ψηλά ιστάμενων παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Καλούμε τον κόσμο των Τρικάλων και τους εκπροσώπους μας στα δημόσια αξιώματα να διεκδικήσουν το δίκιο της ομάδας και να ασκήσουν κάθε θεμιτή πίεση προς αυτόν τον σκοπό.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020