Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πάει για αναβολή το Κιλελέρ-Φήκη, στον “αέρα” και το ΑΟ Τρίκαλα-Ζάκυνθος

ΑΓΓΕΛΙΕΣ06.09.2023 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η πρωτοφανής θεομηνία που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει τη Θεσσαλία, πιθανόν να φέρει την αναβολή αρκετών αναμετρήσεων της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση Κιλελέρ-Φήκη οδεύει προς αναβολή, καθώς η περιοχή του Κιλελέρ έχει πληγεί πάρα πολύ από την έντονη βροχόπτωση.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Ζάκυνθος και αυτό, γιατί σύμφωνα με νεότερες μετεωρολογικές προβλέψεις η καταιγίδα στην πόλη των Τρικάλων θα συνεχιστεί και αύριο και ίσως και μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Οπότε, δεδομένου ότι το ύψος του νερού που θα πέσει θα είναι πάρα πολύ , τίθεται εν αμφιβόλω το αν το δημοτικό στάδιο θα καθαρίσει μέχρι την Κυριακή και θα είναι σε κατάσταση, ώστε να μην ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Αποφάσεις για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αναμένεται να παρθούν μέχρι την Παρασκευή, αξιολογώντας η ΕΠΟ και τη γενικότερη κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης