Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πάει για ρεκόρ προσέλευσης ο φετινός χορός του Απόλλωνα Λυγαριάς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.07.2024 | 11:32 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή χοροεσπερίδα για το ποδοσφαιρικό σωματείο του Απόλλωνα Λυγαριάς, στο γήπεδο του χωριού και σε μία εκδήλωση που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του νομού μας, αυτό το Καλοκαίρι.

Οι διοργανωτές έχουν κλείσει κορυφαία ονόματα του χώρου για τη φετινή τους εκδήλωση, όπως ο μοναδικός Γιάννης Καψάλης που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι, κάτι που γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά να κάνει, απαγγέλοντας όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Δίπλα του άλλο ένα δυνατό όνομα, η εντυπωσιακή Φαίδρα Διαμαντή, η οποία εγγυημένα θα δώσει ξεχωριστό χρώμα και παλμό στο χορό.

Ο Μάκης Γέροντας, ένα ακόμη δυνατό όνομα του καλλιτεχνικού χώρου θα απαγγείλει και εκείνος δυνατά κομμάτια.

Στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος, με μεγάλη ποιότητα και επίσης τεράστια εμπειρία στο χώρο, ενώ στο μπουζούκι θα βρίσκεται ο Απόστολος Τυράκης , ένα ακόμη δυνατό όνομα που πλαισιώνει το μουσικό σχήμα της εκδήλωσης.

Οι διοργανωτές μιλούν για πρωτοφανή κινητικότητα όσον αφορά των αριθμό κρατήσεων και αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις η φετινή εκδήλωσή τους θα έχει τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά.

Οι κρατήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και για το λόγο αυτό κλείστε έγκαιρα τραπέζι για το σπουδαίο αυτό Event.

Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6938271905.

Η τιμή εισόδου θα είναι στα 6 ευρώ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης