Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Παγωμένη» παρά τις εκπτώσεις η αγορά

ΤΟΠΙΚΑ24.01.2020 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Απότομη κάθοδο καταγράφουν οι τζίροι των εμπορικών καταστημάτων μετά τις γιορτές γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους καταστηματάρχες μιας και ούτε οι εκπτώσεις δεν φαίνονται ικανές να προκαλέσουν το καταναλωτικό ενδιαφέρον.  Η κίνηση στην αγορά αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών των εμπόρων.

Μιλώντας με ιδιοκτήτες καταστημάτων και δη εμπορικών, κάνουν λόγο για έναν από τους πιο δύσκολους μήνες μιας και η πτωτική τάση ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ειδικά μετά τις γιορτές που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα. Η  αγοραστική «κόπωση» ήταν αναμενόμενη βέβαια. Το προηγούμενο διάστημα λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και της υψηλής επισκεψιμότητας στην περιοχή, η αγορά ωφελήθηκε σημαντικά. Πλέον η επιστροφή στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ειδικά αυτές της αρχής του χρόνου, φαίνεται ότι επηρέασαν σημαντικά τους καταναλωτές.

Πτώση και στη διασκέδαση

Η πρώτη δεν καταγράφεται μόνο στα εμπορικά καταστήματα αλλά σε όλο το φάσμα της αγοράς. Και στους χώρους διασκέδασης τα πράγματα δεν πάνε καλύτερα μιας και ακόμη και το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικά λιγότεροι όσοι επιλέγουν να βγούνε εκτός σπιτιού.

Το ρευστό εξαφανίστηκε από την αγορά, καθώς φαίνεται, οι υποχρεώσεις του Ιανουαρίου δεν άφησαν τα περιθώρια στους συμπολίτες να «επενδύσουν» παρά μόνο στα απαραίτητα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης