Σάββατο 28.05.2022 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Παλαιομονάστηρο: Πασχαλινή εκδήλωση την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2019 | 3:16 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ιδιαίτερη και με μεγάλη συμμετοχή  η Πασχαλινή Εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της  Δεύτερης Ημέρας του Πάσχα στην πλατεία του χωριού με την παρουσία των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πολλούς επισκέπτες της περιοχής που ήρθαν για να επισκεφθούν τους συγγενείς τους για το διάστημα των γιορτών.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κας Δήμητρας Παλλαντζά καλωσορίζοντας τον  κόσμο και τους επισήμους ευχόμενη Χρόνια Πολλά , ενώ ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν τα  δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας που τραγούδησε η χορωδία του Συλλόγου. Πρόσφατα να σημειωθεί ότι, η χορωδία έλαβε μέρος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό  παραδοσιακού τραγουδιού παίρνοντας το πρώτο βραβείο στο δημοτικό τραγούδι.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τα χορευτικά του Συλλόγου όπου χόρεψαν πασχαλινούς παραδοσιακούς  χορούς της περιοχής.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα  ο οποίος καλωσόρισε  τους παραβρισκόμενους ,ευχήθηκε Χρόνια Πολλά δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για τις δραστηριότητες  του Συλλόγου, τονίζοντας την αγάπη και  την ομόνοια, την καλή συνεργασία μεταξύ των κοινωνικών φορέων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης