Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πάλι εκτός προγραμματισμού κατασκευής, το νέο κτήριο της Α.Δ. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ15.07.2022 | 6:30 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Διϋπουργική Επιτροπή υπό προεδρία του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση και συμμετοχή των Υπουργών Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, Υποδομών Κ. Καραμανλή, Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκα, Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, Αν Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα και υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, ενέκρινε την ένταξη κατασκευής μέσω ΣΔΙΤ (μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική διαχείριση) πέντε(5) Αστυνομικών Διευθύνσεων με Αναθετουσα Αρχή τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε..

Πρόκειται για τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας, Καρδίτσας, Ημαθίας, Λευκάδας και Έβρου, με προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων Ευρώ.

Η κατασκευή πέντε σύγχρονων κτηρίων για τη στέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών σε ισάριθμους Νομούς, αποτελεί από μόνο του ένα σημαντικό γεγονός, που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης του Αστυνομικού Προσωπικού.

Προσωπικά περίμενα ότι στα υπό ένταξη έργα, θα περιλαμβάνονταν και η κατασκευή νέου Αστυνομικού Μεγάρου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Α.Δ. ΤΡΙΚAΛΩΝ, κάτι που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ EΓΙΝΕ…

Να υπενθυμίσω ότι το 2009 η τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είχε προβλέψει ανάλογους χώρους για τη στέγαση της Α.Δ. Τρικάλων, στο υπό κατασκευή νέο Διοικητήριο στο Λογγάκι, που για τους γνωστούς λόγους (Κυβερνητική μεταβολή, Οικονομική κρίση) ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…

Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης

πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης