Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πανελλήνια Βράβευση και αναγνώριση του Συλλόγου «Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.03.2024 | 1:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Πανελλήνια αναγνώριση για την αξιόλογη δράση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση, στην ενίσχυση και στην ενδυνάμωση της μουσικής κουλτούρας και του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων των Τρικάλων, βραβεύτηκε ο «Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων».

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στην Αθήνα η τελετή απονομής των βραβείων «Κάρολος Κουν» και των «Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής».

Ανάμεσα σε διάφορες και σημαντικές βραβεύσεις από όλη την Ελλάδα, όπως βραβείο Σκηνοθεσίας, ερμηνείας, δραματουργίας, Αρχαίου δράματος, Θεατρικού ρεπερτορίου, μεγάλο βραβείο μουσικής, και πολλά άλλα, ο «Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων» απέσπασε επάξια το «Βραβείο 2022/23 σε Πολιτισμικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια» για την προσφορά του στον πολιτισμό, την ενίσχυση του έργου της Δημοτικής Φιλαρμονικής και για την συμβολή του στην έκδοση του  βιβλίου για την Ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων 1896-2020 του προέδρου του Συλλόγου Οδυσσέα Τράντου.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως μία σημαντική αναγνώριση του έργου και των δράσεων  του Συλλόγου, που φέτος κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας.

Παράλληλα καταξιώνεται και η σημαντική πορεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, που για 128 χρόνια διατηρεί την μουσική παράδοση της πόλης.

Στην βράβευση παραβρέθηκαν και παρέλαβαν το βραβείο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Οδυσσέας Τράντος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Κατερίνα Παπαδούλη και Βασιλική Ζάμπρα.

Ο Σύλλογος «ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», ιδρύθηκε το 2014  και έκτοτε δραστηριοποιείται στην πολιτιστική και κοινωνική προσφορά, πραγματοποιώντας ποικίλες πολιτιστικές δράσεις, ενώ παράλληλα στηρίζει την συνέχιση και διάδοση του πλούσιου παιδαγωγικού, κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων που είναι ο παλαιότερος μουσικός θεσμός της πόλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Τράντος Οδυσσέας

Αντιπρόεδρος: Βλαχοκώστα Άσπασία

Ταμίας: Κωστούλας Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Ανδρομάλλου Λασκαρίνα

Μέλη: Χειλά Εyαγγελία, Ζάμπρα Βασιλική, Παπαδούλη Κατερίνα, Ζιώγας Σωτήριος

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης