Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πανελλήνιο συνέδριο στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ12.03.2024 | 4:45 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πόλη των Τρικάλων θα διεξαχθεί στις 5, 6 και 7 Απριλίου 2024 το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Γ.Ν. Τρικάλων του Υπουργείου Υγείας, στο «Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων» και στο «Μουσείο Τσιτσάνη».

Τίτλος του συνεδρίου είναι η «Επείγουσα Αντιμετώπιση Ασθενούς και Επαγγελματική Εκπαίδευση – Προκλήσεις & Καινοτομίες», όπου όπως τονίζεται πως «δημιουργείται ένας ενδιαφέρον και πολύπλευρος συγκερασμός για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα διαπραγματευτούν, θα διαμορφώσουν και θα αποτυπώσουν θέματα που συνθέτουν τον Προνοσοκομειακό και Ενδονοσοκομειακό χώρο Αντιμετώπισης Επειγόντων περιστατικών, έχοντας ως κοινό παρονομαστή την Επαγγελματική Εκπαίδευση, σε ένα δυναμικό περιβάλλον με προκλήσεις και καινοτομίες».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης