Κυριακή 25.09.2022 | Εορτάζουν: Ευφροσύνη, Φροσύνη, Φρόσω, Ευφροσύνα, Φροσούλα, Φροσού, Έφη

Πανελλήνιοι αγώνες σκάκι στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ26.08.2022 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα σημαντικό γεγονός, αυτό της διοργάνωσης των Πανελλήνιων Αγώνων σκάκι, φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες η πόλη των Τρικάλων. Εκατοντάδες διαγωνιζόμενοι βρίσκονται από την Πέμπτη στην πόλη των Τρικάλων, συμμετέχοντας στην πανελλήνια διοργάνωση.

Σαχ – ματ, λοιπόν, από δεκάδες αθλητές και αθλήτριες κάτω των 20 ετών που για 7 ημέρες διαγωνίζονται στα Τρίκαλα. Η πόλη φιλοξενεί για 4η συνεχή χρονιά αγώνες σκάκι και δη, το 54ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και το 45ο Πανελλήνιο Ατομικό  Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, κάτω των 20 ετών.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρικάλων (έναντι 2ου Λυκείου), με τον χαιρετισμό από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μιχάλη Λάππα, ο οποίος τόνισε τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων σε μια ακόμη σημαντική –  πανελλήνιας εμβέλειας – διοργάνωση για το σκάκι. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) κ. Χρήστος Τοζάρος.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ), τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) και τον Δήμο Τρικκαίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων.

Και σε αυτή τη διοργάνωση θα παραστεί ο GM Ιωάννης Παπαϊωάννου, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις: σιμουλτανέ, live σχολιασμός αγώνων, hatha yoga.

Στην έναρξη της διοργάνωσης παρέστη και η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σοφία Αλεστά.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης