Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Πανέτοιμος με τη σέντρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ16.12.2020 | 1:20 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

To είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό, ότι στον Α.Ο Τρίκαλα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής των προπονήσεων άπαντες βρίσκονταν σε επιφυλακή και με το που αποφασιζόταν η επανέναρξη θα υπήρχε ένα πλάνο, ώστε άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όπως και έγινε.

Επίσης, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεγονός ότι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με τους συνεργάτες του, προκειμένου μέσα σε 2-3 εβδομάδες οι κυανέρυθροι να έρθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν τη διακοπή των προπονήσεων.

Σε αυτό βέβαια, θα συμβάλλει καθοριστικά και το ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ όλο αυτό τον ένα και πλέον μήνα δε σταμάτησαν ούτε μέρα να γυμνάζονται ατομικά, οπότε γρήγορα θα βρουν και πάλι τα πατήματά τους.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος οι παίκτες των Τρικάλων θα παρουσιαστούν όπως πρέπει , προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

‘Ενα πολύ θετικό γεγονός για τον ΑΟ Τρίκαλα, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός, κάτι που σημαίνει ότι οι κυανέρυθροι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που θα περιλαμβάνει πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και οι ομάδες που θα έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια θα μπορέσουν να πετύχουν και τους στόχους τους.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στους αγωνιστικούς χώρους, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή