Πέμπτη 01.06.2023 | Εορτάζουν: Ευέλπιστος, Ευελπίστη, Ιέραξ, Ιέρακας, Γέρακας, Γεράκης, Γερακίνα, Πύρρος, Πύρος, Πύρρα, Πύρα, Θεσπέσιος, Θεσπέσης, Θεσπέσια, Ιουστίνος

Πανευρωπαϊκή διάκριση για το νηπιαγωγείο Φλαμουλίου

ΤΟΠΙΚΑ30.10.2018 | 5:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ευρωπαϊκή διάκριση περίμενε το Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου για τη δράση που υλοποίησε την περασμένη σχολική χρονιά.

Μεταξύ 18 Ευρωπαϊκών χωρών όπως: Ηνωμένο βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Πολωνία, Σερβία, κλπ, το μικρό Νηπιαγωγείο του Φλαμουλίου από την Ελλάδα, ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση και βραβεύτηκε με την ″Ετικέτα Ποιότητας‟ για το έργο «Ιf you Are happy and You Know it clap You Hands!» –  Emotions από το eTwinning (Ευρωπαϊκή Σχολική Κοινότητα).

Ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάστηκε το πρόγραμμα, η δουλειά μέσα στην τάξη, η συνεργασία με τα σχολεία των άλλων χωρών και η καινοτόμα χρήση των νέων τεχνολογιών, ήταν αυτό που το ξεχώρισε ώστε να τιμηθεί με την «Ετικέτα Ποιότητας», βραβείο που απονεμήθηκε μόνο στο Νηπιαγωγείο του Φλαμουλίου.

Φυσικά όλα αυτά έγιναν κάτω από την καθοδήγηση και την συνδρομή της κας Άννας Χηνοπούλου, Νηπιαγωγού στο παραπάνω σχολείο, η οποία κάθε χρόνο υλοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία διάφορα τοπικά, εθνικά αλλά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Θερμά συγχαρητήρια στο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου για την επιτυχία τους και την βράβευσή τους !!!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης