Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

Πανηγυρικό κλίμα στο Δημαρχείο Πύλης για τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα

ΤΟΠΙΚΑ21.05.2019 | 5:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευχές δέχτηκε επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής  ο Δήμαρχος   Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, το πρωί  εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημαρχείο Πύλης, από τους Υπαλλήλους, Προϊσταμένους των Διοικητικών  και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και από δημότες που επισκέφθηκαν τον παραπάνω χώρο για να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά  και Καλή επιτυχία στις Εκλογές.

Ο  Δήμαρχος  Πύλης Κώστας  Μαράβας και εκ νέου υποψήφιος  δήμαρχος Πύλης βαθειά χαρούμενος και συγκινημένος , από την προθυμία όλων οι οποίοι με αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπό του ήρθαν να μοιραστούν την χαρά τους  μαζί του σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα της εορτής του.

Η ημέρα αυτή συμπίπτει και με την κρίσιμη αναμέτρηση του Υποψηφίου δημάρχου που εντός λίγων ημερών, θα κριθεί από το εκλογικό σώμα του Δήμου Πύλης η τύχη του απέναντι των αντιπάλων του.

Ήταν φανερή η χαρά στο πρόσωπο  του κ. Μαράβα και έντονη  η αισιοδοξία όλα θα κερδίσει την μάχη των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop