Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Πανήγυρις Αγίου Ανθίμου του εν Χιω στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες13.02.2024 | 11:33 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την Τετάρτη 14/2 το βράδυ, από τις 21:00 έως 00:00 θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Ανθίμου, πνευματικού πατρός του αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Μετά το τέλος αυτής, θα γίνει παράθεση Τράπεζας Αγάπης με ανάγνωση του βίου και της πολιτείας του Αγίου.
Επιπλέον, καλούμαστε όλοι μας σε κοινή και έντονη προσευχή, διότι τη συγκεκριμένη ημέρα ψηφίζεται στη βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο για τον “γάμο” των ομοφυλοφίλων. Επιβάλλεται συστράτευση όλων μας, με όποια πνευματική δύναμη διαθέτει ο καθένας, για να διαλύσει ο καλός Θεός τα άνομα σχέδια που ετοιμάζουν κάποιοι για τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας.
Είναι γνωστό πως η προσευχή κάνει θαύματα και για μία ακόμη φορά, πρέπει όλοι να το πιστέψουμε, ότι αυτός ο σύγχρονος πειρασμός θα σβήσει και θα αποβεί ευλογία για όλους μας, η δε Εκκλησία του Χριστού θα δοξάζεται έτι περισσότερο.
Εκ του Ιερού Ναού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης