Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Πανήγυρις Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Βαρουσίου Τρικάλων

Ανακοινώσεις διάφορες24.07.2018 | 2:56 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ & ΣΤΑΓΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Βαρουσίου) ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΒΑΡΟΥΣΙΟΥ) ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Την Πέμπτη 26 Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά και εορτάζει την μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου.
Την Τετάρτη 25 Ιουλίου, παραμονή της πανηγύρεως και ώρα 7:30 μ.μ. θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, υπό ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Το βράδυ, από ώρας 10:00 μ.μ. έως 12:15 νυκτερινή, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, ήτοι ο Όρθρος και η θεία Λειτουργία, για τους μη δυναμένους να προσέλθουν στην πρωϊνή θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 26 Ιουλίου το πρωί, κυριώνυμο ημέρα της πανηγύρεως και από ώρας 7 π.μ έως 10:00 π.μ. ο Όρθρος και η πανηγυρική θεία Λειτουργία και στο τέλος αυτής το Ύψωμα της Αγίας.
Το απόγευμα και ώρα 7:00 μ.μ. ο Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος και η Παράκληση της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ