Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φήκης

Ανακοινώσεις διάφορες18.05.2023 | 12:32 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Το Σάββατο 20 Μαΐου εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Φήκης.
Αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας περιφορά της εικόνας στην Κεντρική Πλατεία, Θείο Κήρυγμα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων θα προσφερθεί φιλοξενία στους πιστούς.
Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 7:30-10:30 θα ψαλεί ο Όρθρος και θα ακολουθήσει πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία, Ύψωμα του Αγίου και Θείο Κήρυγμα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6 θα ψαλεί η παράκληση του Αγίου Νικολάου.
Παρακαλούνται οι πιστοί να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Άγιο για να λάβουν τις ευλογίες του.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Φήκης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης