Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πανηγύρισε και γιόρτασε το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος Βαθυρέματος

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2024 | 8:38 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πύλης Δημητρίου Κατσαρού, συνεπικουρούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Αγίων Πάντων Βαθυρέματος Πατέρα Απόστολο Γελαδάρη.

Ακολούθησε Αρτοκλασία και προσκύνημα της Εικόνας από τους πιστούς στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας.

Στην συνέχεια προσφέρθηκε φιλοξενία σε όλους στον υπαίθριο χώρο έξω από το Εκκλησάκι σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον κάτω από των ίσκιο των δέντρων.

Επίσης υπήρχε ζωντανή δημοτική ορχήστρα που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους που χόρεψαν τα δημοτικά τραγούδια που έπαιζαν οι εκλεκτοί οργανοπαίκτες.

Χαιρετισμό έκανε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυρέματος κ. Ανδριάνα Μπαλά που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους σε αυτήν πανηγυρική ημέρα, καθώς και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα. Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους, δίνοντας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την όμορφη εκδήλωση με τον πανηγυρικό χαρακτήρα που οργάνωσαν.

Χαιρετισμό έκανε και νο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθυρέματος κ. Χρήστος Ρούσσας ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τον κόσμο ευχήθηκε Χρόνια Πολλά δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την πετυχημένη εκδήλωση που οργάνωσαν μαζί με την Ενορία του Χωριού.

Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθυρέματος με την συνεργασία του Εκκλησιαστικό Συμβουλίου της Ενορίας Βαθυρέματος.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθυρέματος κ. Χρήστος Ρούσσας. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Βασίλειος Αναγνώστου, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης, Μεσοχώρας κ. Αθανάσιος Σακκάς, Βαλκάνο κ. Παναγιώτης Βαλκανιώτης και Παραμέρου κ. Δημήτριος Αναγνώστου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης