Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πανηγύρισε το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ26.03.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε και φέτος στην πανηγυρίζουσα ιστορική Μονή Αγίων Θεοδώρων ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου.
Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στα προπύλαια του Ιερού Ναού υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Ιερέων και λαού.
Στη συνέχεια ψάλθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και κατόπιν η Ιερά ακολουθία της Α΄ στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου.
Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων συνεχίστηκε χθες ανήμερα της εορτής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων πέφτει σήμερα ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και το βράδυ με τη τέλεση της Ιεράς Αγρυπνίας για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης