Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Πάνω από 1500 άτομα για ένα τριήμερο στον Ελάτη

ΤΟΠΙΚΑ15.07.2019 | 6:44 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας ευτυχώς δεν είναι μονοδιάστατα. Ο νομός Τρικάλων μπορεί να φιλοξενήσει θεματικό τουρισμό και φυσικά μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις. Κάπως έτσι διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 3ο Αντάμωμα Φίλων της Μοτοσυκλέτας στην Ελάτη Τρικάλων με πάνω από 1500 λάτρεις των διαδρομών σε «δυο ρόδες» να επισκέπτονται την περιοχή το περασμένο τριήμερο, κερδίζοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Σε συνεργασία με το Δήμο Πύλης, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Τρικάλων, τα μέλη του οποίου κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την οργάνωση της δράσης και να προσφέρουν ανταποδοτικά οφέλη στους επισκέπτες αλλά και την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε ένα υπέροχο τριήμερο που πρόσφερε 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής καθώς και σημαντικά οφέλη για όλους τους επαγγελματίες.

Χάρη στις υποδομές που έγιναν για να μπορεί ο δημόσιος χώρος να εξυπηρετήσει τους εκατοντάδες ανθρώπους αλλά και όσους επέλεξαν το camping της διοργάνωσης, έγινε και ένα νέο βήμα για την αναβάθμιση της Ελάτης.

Όπως τόνισαν από τους διοργανωτές, «Σκοπός μας και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές όλοι μαζί να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε, να δούμε ξανά φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και να γυρίσουμε σπίτια μας ασφαλείς.
Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μοτοσυκλετιστές μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη. Πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Πύλης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων».

Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς συνεργάστηκε άμεσα με τους υπεύθυνους της εκδήλωσης δίνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες ένα πλαφόν τιμής σε όλα τα καταλύματα της Ελάτης και της γύρω περιοχής προσφέροντας έτσι ακόμα ένα κίνητρο για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στην περιοχή μας. Πρόκειται για μία διοργάνωση για στοχευμένο ειδικό κοινό, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, η οποία εκτός από το αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι μοναδική για τον ορεινό όγκο και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προώθηση της περιοχής και για την στήριξη όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop