Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πάνω από 350.000 οι αιτήσεις συνταξιούχων για τα αναδρομικά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ08.11.2018 | 6:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ξεπέρασαν τις 350.000 οι αιτήσεις με τις διεκδικήσεις συνταξιούχων για την επιστροφή των αναδρομικών, που έχουν κατατεθεί στον ΕΦΚΑ, καθώς η συνεχής έκδοση νέων, πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων προκαλεί εύλογες προσδοκίες στους δικαιούχους. Το κλίμα επιτείνει και η διγλωσσία της κυβέρνησης για το θέμα, που στην ουσία στρέφει τους συνταξιούχους στα δικηγορικά γραφεία, τα οποία κατηγορεί πως υποκινούν το θέμα…

Ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα αποδέχεται μόνο ηλεκτρονικά αιτήσεις για τις αντισυνταγματικές περικοπές. «Εντυπες αιτήσεις θα παραλαμβάνουν οι υπηρεσίες μόνο σε ειδικές περιπτώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Ταμείου, στην οποία εκτιμάται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή που έχει τεθεί σε λειτουργία στον διαδικτυακό ιστότοπο του φορέα διευκολύνει καθημερινά χιλιάδες συνταξιούχους που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, απαλλάσσοντάς τους από μετακινήσεις και αναμονή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης